2024 Havuz Maliyeti

Bahçenize veya otelinize Yapı Havuzu tercih ederek yaptırmak istediğiniz havuzun ortalama maliyetini inceleyeceğiz.

Havuz yapımı oldukça incelik ve detay isteyen bir alan olup, müşterinin mutluluğu ve memnuniyetine önem veren bir çalışma sonucu ortaya çıkmaktadır. Burada bahçenize veya otelinize sadece bir havuz yapmıyoruz, yapım aşamasında ve sonrasında ki süreçte bir aile oluyoruz. Ortalama bir havuzu, 7 gün içerisinde anahtar teslim ile sizlere sunup daha sonrasında teknik sorunlarda veya garanti kapsamı içerisinde her daim siz değerli müşterilerimizin yanında ekip arkadaşlarımızla birlikte destek oluyoruz.

Havuzun yapım aşamasında birkaç önemli kriterler mevcuttur. Bunlardan biri kullanılan malzeme kalitesidir. Malzeme ne kadar kaliteli ve işçilik ne kadar iyi ise havuzun uzun ömürlü olması söz konusudur. Bir diğeri ise tecrübeli ekip ve kalifiyeli işçiliktir.

Evinin bahçesine yüzme amaçlı (kulaç atacak mesafeli) havuz yaptırmak isteyen bir ailenin (en çok tercih edilen ve önerdiğimiz) 8 x 4 x 1,5 ebatlardan oluşan ideal olan oval ve dikdörtgen havuzlardır.

Bahçesinde tercihen serinleme amaçlı havuz kullanımı isteyen müşterilimize önerdiğimiz ebat ise 5 x 3 x 1,5  (en küçük ebattan başlayarak) havuzlardır.

Havuz sektörü sadece yetişkin odaklı olmayıp çocukların güvenliğini de Yapı Havuz olarak ihmal etmiyoruz. Yaptığımız kreş, okul öncesi eğitim merkezlerinde ve sitelerde ki çocuk havuzlarının minimum 50 maksimum 90 cm derinlikte olmasını öneriyoruz. Firmamızın güvenlik açısından tercihi genellikle 50-60 cm arasındadır.

Havuz modellerine göre maliyetler farklılık göstermektedir. Bunları detaylı bir şekilde görelim:

Öncelikle modellerimizi tanıyalım. Panel Havuz (Dikdörtgen), Relax Lago (Oval)  Havuz ve Rıo Barı (yuvarlak)  havuz olmak üzere 3’e ayrılmaktadır.

8 x 4 x 1,5 Panel Havuz ( Dikdörtgen): 274.392,00 TL  + Alt Yapı 201.600,00 TL

5 x 3 x 1,5 Panel Havuz ( Dikdörtgen): 202.464,00 TL  + Alt Yapı 144.00,00 TL

8 x 4 x 1,5 Relax Lago ( Oval ): 221.306,25 TL + Alt Yapı 319.000 TL

5 x 3 x 1,5 Relax Lago ( Oval ): 168.581,25 TL + Alt Yapı 243.000 TL

*Yukarıda belirtlilen fiyatlarımıza KDV dahil değildir.

Yukarı verilen havuz model ve ebatları örnek fiyatlandırmadır. İstenen model ve ebatlara göre fiyatlar değişiklik göstermektedir. Belirtilen fiyatlar Temmuz 2024 için geçerlidir. Fiyatlar havuzun yaptırılmak istenen zamanına ve projeye göre değişiklik göstebilir. Daha detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçin.

BİZE ULAŞIN

Havuza dair her türlü sorunuzu uzmanlarımız cevaplasın

İletişime Geçin
ANAHTAR TESLİM
HAVUZ PROJELERİNİZ İÇİN

Hayalinizdeki havuz için hemen fiyat teklifi talebinde bulunun

Hemen Teklif Alın